2013. augusztus 6., kedd

Olyasmiről írni, amiről még nem kellene! - Avagy az első tétel a Tiltólistán.

Olyanról írni, amiről még nem kellene!

Nem tehetjük jobbá ezt a már eléggé elcseszett világot, de legalább azt a világot tegyük szebbé és elfogadhatóbbá, amibe menekülünk.

Ki találkozott már perverz történetekkel? Nyugodtan! Ne szégyelljétek! Kezeket fel, szóval.:
Igen, egy, két, há'...
Nagyon király!
És ki találkozott ilyen perverz sztorival amit egy 13 éves ír? Mindenki?!
Na pontosan erről akarok beszélni.
Végső soron nem gond, ha valaki perverz sztorikat ír, mindenki úgy éli ki magát, ahogy akarja. DE! mindez szerintem akkor elfogadott, ha látott már az a bizonyos illető péniszt életében. Apué, öcsié, bátyóé vagy éppenséggel a sajátod nem, ismétlem NEM számít. De most komolyan 13 évesen azon gondolkodni, hogy a blog szereplőitek mikor, kivel milyen pózban gyártson utódokat?
Totálisan nem.
Egy ilyen korú gyerek ne vágjon fel ilyesmivel. Nem érettek, azt hiszik mert elolvasták a Szürke 50 árnyalata trilógiát, vagy a Bomlást vagy az Éjsötét szeretőt már tudják mi az az erotika? Véletlenül sem. Az ilyen az én szememben nem író. Lemásolni egy könyvet más szereplőkkel és az IQ pontszámának megfelelő stílusban írni nem fain. Egyenes szörnyű. 
Sokan gondolhatják, hogy ezzel fölöslegesen koptatom a billentyűt - talán. De remélem, hogy akinek normálisan működnek az agytekervényei felfogják mit is akarok ezzel mondani. Ha már két ember vagy éppenséggel egy ilyen történetet író felfogja, akkor már sokat elértünk. Nem tehetjük jobbá ezt a már eléggé elcseszett világot, de legalább azt a világot tegyük szebbé és elfogadhatóbbá, amibe menekülünk.

5 megjegyzés:

  1. Kedves Fanniii!

    Én még nem találkoztam ilyennel (hála az égnek), de teljesen egyet értek veled.:)

    By:Mandy×××

    VálaszTörlés
  2. Én már találkoztam, az ilyet nem olvasom, mert nem érdekel. Sajnos most az a divat, hogyha a szexről beszélünk meg perverzkedünk...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazából nem is lenne semmi baj, ha mindezt nem 12-13 éves kisgyerekek csinálnák..

      Törlés
  3. Nagyon örülünk, hogy egyetértetek velünk! :) Ahogy Jenni is írta az a legkiborítóbb, hogy ezt tizenévesek írják. Nem tudom miért akarnak ilyen hamar felnőttek lenni, miért nem akarnék gyerekek maradni?!
    Ez van, ha olyan sok idióta jön ki, mint mondjuk a Bomlás. Bocsii Lakatos Levi!
    xoxo Fannii

    VálaszTörlés
  4. Egyszer találkoztam egy ilyen bloggal, és kritikát kellett róla írnom.
    Össz-vissz 5 részes volt, a csaj meg két napja érkezett LA-ba, de már az első nap..izé. Mindenki érti.

    VálaszTörlés