2013. szeptember 8., vasárnap

Ajánló: Brownie Stiefel - Fairy hunter


Író: Brownie Stiefel
Szereplők: Sira Forest és Liam Payne
Feltett fejezetek száma: Négy
                

A történet: 
Két ellenséges világ találkozása, a törvények birtokló erejében. Ahol nincs kegyelem, nincs szánakozás, csak gyilkolás esztelen módon. Sira Firest mire észbe kap, már elvesztette legjobb barátnőjét, Kalinit és szüleit, akik hat éves korától szeretetteljesen gondozták. De ez csak a kisebbik probléma volt. Egy vadászat közepébe csöppent, ahol brutális módon irtották a faluját a tündérvadászok. Sira megpróbált elmenekülni tőlük, de az egyik szemfüles vadász eltalálta több halált okozó tündérnek nyilával. Liam nem tudta megölni a lányt, így hazavitte saját főhadiszállására, az erdő közepén elterülő faházikóba. Különös kapocs születik közöttük, ami lassacskán örökké tartandó szerelemmé alakul. Ám hamarosan kiderül, kit rejteget Liam a házában, így a Tündérvadászok fellázadnak ellene. 


Ha ezt a történetet egy szóval kéne jellemeznem az nagy valószínűséggel a "tökéletes" lenne. 
Mikor elolvastuk ezt a történetet egyből nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy első helyen kell végeznie. 
Brownie tehetsége keveredik egy csodálatos történettel, ami olvastatja magát. Pontosan, olvastatja. Ha elkezded csak olvasni akarod, aztán mikor elérsz a "végére" (értsd. ahány fejezet fel van téve) csalódottan ülsz a képernyő előtt, aztán pedig csak a várod a folytatást.
Még csak négy fejezet van fent a blogon de máris volt benne izgalom és jó sok érzelem. Hihetetlen módon tudja átadni a történetet, mintha én is ott lennék. 
A történet magában érdekes, izgalmas és már most lehet tudni, hogy meg lesz fűszerezve némi romantikával, ami egy történetben létfontosságú. De, ami a lényeg: nem tucat. Egyedi történet és rendkívül élvezhető 
Akik, szeretik a One Direction-t vagy a fantasy történeteket azonnal nézzenek be! 
Ha olvasni akartok egy igényes, egyedi, izgalmas, romantikus és élvezhető történetet less be a Tündérvadászokhoz


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése